Over Voiceover Leonie

Op zoek naar een stemacteur of voiceover? Een vrouwenstem die zowel wervend en enthousiast kan klinken, maar ook serieus en zakelijk? Dan help ik u graag verder. Sinds 2005 ben ik actief als ‘stem’. Ik ben te horen op vele landelijke, regionale en lokale radio- en TV-zenders.

In 2004 ben ik gestart als sidekick bij het programma ‘FastForward’ op Oogradio in Groningen. Ik ontdekte dat er niets leukers is dan radio maken. Per toeval werd ik  daar ‘ontdekt’ door een producer van radiocommercials. Mijn eerste radiospotje was een feit. Er volgden in de jaren daarna honderden, misschien wel duizenden commercials. Inmiddels ben ik twaalf jaar verder en ik mag ik mijzelf professioneel stemacteur noemen.

Naast mijn werkzaamheden als voiceover ben ik accountmanager bij een distributeur van dranken. En als ik nog een beetje tijd over heb, verzorg ik ook live presentaties van bedrijfs- en muziekfeesten of  presenteer ik online video’s. Neem gerust contact met me op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

 

Showreel online TV-presentaties

Presentatie liveshow 20 jarig jubileum Noorderpoort – Grote Markt Groningen

Gisteren… "Smells Like Teen Spirit" met Noordpool Orkest <3!!!!

Geplaatst door Dudettes op Zaterdag 8 oktober 2016

 

En knetterfoute cheesy TV-commercials? Doe ik ook voor je 😉 

Live presentatie Studentenawards met Antonie Kamerling en Thomas de Leeuw – Club AIR